Раціон для бородатої агами >> ФОРУМ
Наш форумок

Наш форумок

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 05.11.2025 - 11:30:13
Страницы:  1  

Раціон для бородатої агами

АвторСообщение

ЮЮ)

місцевий

Статистика:

Доброго дня! Хочу завести бородату агаму, зараз вивчаю всю інформацію по догляду. Підкажіть, які корми найкращі для молодих особин? І взагалі, наскільки складно підібрати правильний раціон?

---------------------
♔♔♔Солнцезащитные очки в наличии - по 60грн.
Сообщение # 1 04.11.25 - 22:23:23
RE: Раціон для бородатої агами

Изергиль

місцевий

Статистика:

Цитата:
Доброго дня! Хочу завести бородату агаму, зараз вивчаю всю інформацію по догляду. Підкажіть, які корми найкращі для молодих особин? І взагалі, наскільки складно підібрати правильний раціон?
Для молодих агам дуже важливий білок, тому комахи - це основа. Я б рекомендував борошняних хробаків як одну з складових раціону. Вони поживні і їх зручно зберігати. Але не варто робити їх єдиним кормом - потрібне різноманіття. Ще додавайте овочі і зелень, з віком рослинна частка раціону збільшується. Складності особливої немає, просто треба дотримуватися балансу.

---------------------
Сообщение # 2 04.11.25 - 23:14:20

...Мастер...

місцевий

Статистика:

Так, борошняні хробаки - це справді гарний варіант. Я використовую їх в раціоні своїх рептилій постійно. Вони добре зберігаються і тварини їдять їх з задоволенням. Якщо потрібна більш детальна інформація про те, для яких саме тварин підходять борошняні хробаки і як правильно їх давати, є корисна стаття каким животным можно давать мучных червей. Там описані всі важливі моменти щодо годування. З власного досвіду можу сказати, що головне не перегодовувати - хробаки досить калорійні.

---------------------
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных потрясений сохранял нейтралитет.(с) Данте Алигьери
Сообщение # 3 04.11.25 - 23:36:39
Брекети для створення простору зубам : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники