Хай всім! Маю питання щодо організації запису подкасту. Хочу запустити шоу з двома ведучими, але у мене немає досвіду у звукозапису та обладнання. Можна ж орендувати студію чи потрібно купувати власне обладнання? Який варіант краще для новачка?
Хай всім! Маю питання щодо організації запису подкасту. Хочу запустити шоу з двома ведучими, але у мене немає досвіду у звукозапису та обладнання. Можна ж орендувати студію чи потрібно купувати власне обладнання? Який варіант краще для новачка?
'Найчастіше новачки помиляються, купуючи дорогу техніку, коли вони можуть почати зі студії в оренду'. Це дійсно так. Я спочатку вкладав гроші в мікрофони та мікшерні пульти, потім розумів, що це був день грошей. Коли ж я звернувся до студії, все змінилось. Тепер я користуюся послугою зйомка подкасту Київ, де всі прилади вже налаштовані, звукооператор знає, як їх використовувати, і я можу сфокусуватися лише на змісті та спілкуванні з гостем. Це значно дешевше, ніж купувати все самому.
Очень дякую за совет! Я вже почав гуглити про покупку обладнання, але тепер розумію, що оренда студії — це розумніший вихід. Буду розглядати саме цей варіант.