Наш форумок

Наш форумок

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.12.2025 - 11:54:17
Страницы:  1  

Підготовка стіни при ремонті штукатурки

АвторСообщение

Самарина

місцевий

Статистика:

Привіт, помітив, що в мене потріскалася штукатурка на стінах у кімнаті. Матеріал якось дуже старий, і тепер від нього відшаровуються навіть шматки. Я не маю досвіду в ремонті, тому не розумію, чи потрібна мені повна заміна всієї штукатурки чи можна якось із цим розібратися простіше. Скажіть, будь ласка, як правильно підійти до такої проблеми?

Сообщение # 1 17.12.25 - 22:06:26
RE: Підготовка стіни при ремонті штукатурки

Buzzeiro

місцевий

Статистика:

Якщо штукатурка активно лущиться та відпадає, то повинен сказати, що часткова заливка тут вже не допоможе. Краще зразу зробити все як треба, ніж потім переробляти. Спочатку потрібно видалити всю відслаблену штукатурку аж до цегли або бетону, щоб грунт був міцним. Потім наноситься грунтовка в два шари, а потім уже можна накладати нову штукатурку. Це справді займе час, але результат буде якісним.

Сообщение # 2 17.12.25 - 22:45:18

NatalikaUA

місцевий

Статистика:

Цитата:
Якщо штукатурка активно лущиться та відпадає, то повинен сказати, що часткова заливка тут вже не допоможе. Краще зразу зробити все як треба, ніж потім переробляти. Спочатку потрібно видалити всю відслаблену штукатурку аж до цегли або бетону, щоб грунт був міцним. Потім наноситься грунтовка в два шари, а потім уже можна накладати нову штукатурку. Це справді займе час, але результат буде якісним.
У мене була точно така ж біда. Замучився я, коли спробував латати дирки просто так, без підготовки. Половина відпала через місяць. Потім вивчив нормально, як це робиться. Порекомендую глянути на https://pro-misto.tech/category/remont-ta-dyzajn/ — там знайдете куп довгодум статей про підготовку основи та вибір матеріалів. Дійсно допомагає розуміти послідовність робіт і не робити помилок.

Сообщение # 3 17.12.25 - 23:04:51
Как убедить родителей : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники