Наш форумок

Наш форумок

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 03.03.2026 - 06:56:04
Страницы:  1  

грунт розпушений для газону

АвторСообщение

nana07di

місцевий

Статистика:

Хотів би посадити газон на своїй ділянці, але грунт виглядає зовсім непривабливо. Кажуть, що треба спеціальний грунт завезти, але я в цьому не розбираюсь. Скільки його потрібно приблизно? Де взяти якісний матеріал? Чи це дійсно складно, чи навіть новачок зможе впоратися? Буду у вдячності за поради.

Сообщение # 1 01.03.26 - 16:39:47
RE: грунт розпушений для газону

Асудьикто

місцевий

Статистика:

Цитата:
Хотів би посадити газон на своїй ділянці, але грунт виглядає зовсім непривабливо. Кажуть, що треба спеціальний грунт завезти, але я в цьому не розбираюсь. Скільки його потрібно приблизно? Де взяти якісний матеріал? Чи це дійсно складно, чи навіть новачок зможе впоратися? Буду у вдячності за поради.
Нічого складного тут немає, я сам робив аналогічно. Для газону треба брати спеціальний розпушений грунт, який добре утримує вологу й багатий на поживні речовини. Зазвичай розраховують так: якщо площа твоєї ділянки, припустимо, 50 квадратних метрів, то тобі потрібна товщина шару років 15-20 сантиметрів якісної суміші. Це буде близько 7,5-10 кубічних метрів матеріалу. Я замовляв у спеціалізованих місцях, вони привозять на вантажівці й якщо потрібно, можуть допомогти розкидати.

Сообщение # 2 01.03.26 - 17:01:08

demon200777

місцевий

Статистика:

У мене вже років п'ять росте газон, посаджений саме на привезеному грунті. Можу сказати, що якість цього матеріалу дійсно впливає на те, як буде рости трава. Якщо взяти чого-небудь дешевого й сумнівної якості, то газон буде жалюгідний, з лисинами й слабкою травою. Подивись тут, де можна знайти інформацію про якісний матеріал: ссылка здесь. Там описані всі характеристики та можна навіть проконсультуватися з фахівцями. Вони дадуть чітку рекомендацію залежно від твоєї ситуації.

Сообщение # 3 01.03.26 - 17:58:57
Баланс між SEO і читабельністю : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники