Привіт! Планую ремонт і хочу зробити щось сучасне, але не можу визначитися з плануванням. Які поради можете дати? » Флудильня » Наш форумок
Наш форумок

Наш форумок

ПоискПоиск   Users   Регистрация   Вход
Сегодня: 09.05.2025 - 18:26:05
Страницы:  1  

Привіт! Планую ремонт і хочу зробити щось сучасне, але не можу визначитися з плануванням. Які поради можете дати?

Объявление

АвторСообщение

Hektor

місцевий

Статистика:

Привіт! Планую ремонт і хочу зробити щось сучасне, але не можу визначитися з плануванням. Які поради можете дати?

---------------------
Сообщение # 1 18.04.25 - 21:43:44
RE: Привіт! Планую ремонт і хочу зробити щось сучасне, але не можу визначитися з плануванням. Які поради можете дати?

darkpro

місцевий

Статистика:

Вітаю! Все залежить від ваших потреб – чи потрібен простір для роботи, дитяча кімната тощо. Головне – враховувати функціональність кожної зони.

---------------------
Сообщение # 2 18.04.25 - 22:09:36
RE: Привіт! Планую ремонт і хочу зробити щось сучасне, але не можу визначитися з плануванням. Які поради можете дати?

rayf84las

місцевий

Статистика:

Згоден, зонування – це ключовий момент. Ось корисна стаття про планування та зонування від NSDGroup, тут багато цікавих рішень.

---------------------
Cleveland Haunted Houses
Сообщение # 3 18.04.25 - 23:08:23
Лыжи Atomic+ботинки 100$(Детские) : Предыдущая темаСледующая тема: Новинка: sera goldy gran и sera goldy color spirulina
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники